Nyheder


30. Maj 2016

Kære naboer
Vores gård er kommet i dejligt sommerhumør og i den forbindelse søger haveudvalget medengagerede beboere der har lyst til at gå lidt til hånde i gårdens mange bede og planter.

Alle størrelser er mere end velkommen - små som store.
Så har du lyst til at give en hånd med, er du meget velkommen til at gribe haveslangen, luge lidt i bedene, plante blomster i potterne eller andet som du kan se, der trænger til en kærlig hånd :-).

Vanding af bede ved Finsensvej
Ved opgang nr. 40 i vaskekælderen, er der en haveslange der kan nå et stykke ud i gården samt vandkande til rådighed.

Vanding af bede ved P.G. Ramms Allé
Et lille redskabsrum findes under beboerlokalet. Her er et lidt større udvalg af redskaber til gården. En haveslange på tromle, der også kan rulles ud og nå til de første birketræer ved plænen.

Vanding ved midten af gården
Der er en regnvandstønde ved legepladsen som er til fri afbenyttelse, når der selvfølgelig er vand i. Ellers hentes der vand i de to foregående rum. Hanen er blevet lavet, så nu venter vi på lidt vand der kan fylde den op.

I tørre perioder må planterne gerne vandes lidt ekstra - de nye bøgebuske langs muren må meget gerne få en ekstra tår vand med. Hvis terrassen trænger til at blive fejet for blade eller plænen ser lidt tør ud, så grib gerne kosten eller haveslangen.
Har du krydderurter som du gerne vil se gro, er de tomme krukker rundt om i gården til fri afbenyttelse.

Hvis du har engagement, er haveudvalget altid på udkig efter nye medlemmer. Tænker du på at det kunne være noget for dig, giv meget gerne besked til Anette Cieslar via Facebook gruppen AB Julius.

Rigtig god sommer og vi glæder os til at se jer i gården.

De bedste hilsener
Haveudvalget

 

Nyheder

4. Jul 2020

Information 


Region Hovedstaden har oplyst bestyrelsen at Region Hovedstaden vurderer, at der kan være jordforurening på grund af aktiviteter der har været på vores matrikel 34l 
(P. G. Ramms...

21. Maj 2020

Udsættelse af Generalforsamling
 
I henhold til Andelsboligforeningen Julius vedtægter § 25 indkaldes du herved til ordinær generalforsamling, der afholdes
 
Torsdag den 18. juni 2020 kl. 19.00
I...

29. Apr 2020

Indkaldelse til Generalforsamling 
 
På grund af den omfattende Covid-19 udbrud i Danmark har det ikke været tilladt at forsamles mere end 10 mennesker siden den 17. marts, hvilket har umuliggjort...

31. Mar 2020

Renovationsheltene kører igen
 
Frederiksberg Renovation genoptager afhentning af pap og plast igen, dog kun i begrænset omfang og med ændrede afhentningstider. 
Sådan hjælper du til: 

ingen...

18. Mar 2020

ændret affaldsafhentning
 
Frederiksberg Kommune henter kun 
restaffald og
madaffald de næste 14 dage.
 
Alle andre ordninger holder pause for at begrænse smitte af corona-virus.
Det opfordres...